Londen / Brighton
Door: aukeineuropa
Blijf op de hoogte en volg Auke
25 Juni 2011 | Verenigd Koninkrijk, Brighton
25 Juni 2011 - 11:02
Marion:
Fijn te horen dat het allemaal goed gaat en dat je telefoon het toch doet.
Misschien het handigste om een wereldstekker te kopen dan kan je in Spanje ook uit de voeten. Slaap je op een slaapzaal? En een echte moedervraag: Is het een beetje schoon? Het weer is zo te zien ongeveer hetzelfde als hier, niet geweldig. Veel plezier nog daar. Groetjes mam -
25 Juni 2011 - 12:37
Roos:
Jammer dat die boottocht niet meer doorging, was vast een toffe ervaring geweest! Brighton is druk he! Ik kan me herinneren dat Kim en is daar twee jaar geleden alleen maar doorheen zijn gereden, langs de kust met AL die pieren enzo. Naar 't schijnt een heel leuk uitgaansleven daar, maar daar hebben wij toen niets van meegekregen.
Leuk dat je een waarbenjij.nu bijhoudt Auke, ik kijk er naar uit al je verhalen te lezen!
(Stom van die stekker, ik had er nog wel een voor je gehad!)
25 Juni 2011 - 16:41
Ionne:
Leuk weer een berichtje van je te lezen. Ook leuk dat Micha je een paar plekken in Londen heeft laten zien.
Nu dus in een hostel in Brighton. Hebben ze in het hostel internet of heb je een internetcafé opgezocht?
En heb je al contact gemaakt met andere mensen in het hostel?
Blijf je eigenlijk lang in Brighton?
Wat een vragen. Ik zal ook eens wat vertellen. Ik ben gisteren naar een bruiloft van een vriendin van de SPH geweest. Vandaag druk met scouting en vanavond Face Tomorrow in de spot en morgen in het zwaailicht werken. Ik vermaak me dus wel.
Tot het volgende berichtje! -
25 Juni 2011 - 18:37
Auke:
Hey bedankt voor de reachtie´s.
Mam; ja t lag dus niet aan mijn telefoon. ja, ik denk dat ik binnenkort ga kijken voor een wereld steker. Ik slaap in een slaapruimte met 8 mensen, en het is schoon. Roos, ja, maar een zeezeiltocht naar Oostende is ook leuk he. Ja t uitgaansleven is hier wel grapig, ik ben nog niet echt de clubs in geweest, maar heb wel wat van de sfeer mee gekregen. Ik hoop nog iemand uit het hostel te vinden die ook alleen is die misschien vanavond mee wil, anders ga ik denk ik alleen.
Ionne, ja dat was idd. wel leuk,in t hostel is internet en een wereld steker. Ik blijf t-m maandag ochtend, dan ga ik weer voor 2dagen naar londen.
Ik heb wel een reacktie gekregen van een andere slaapplaats hier in Brichton het kan in princiepe maar volgens mij komt het niet heel gelegen. dus ik denk dat ik maar hier in het hostel blijf t-m zondag nacht.
Nottingham, Manchester, Barcelona vielen helaas af, madrid denk ik ook. dus ik ga even opzoek naar nieuwe, misschien probeer ik langer in Londen te blijven en ga ik met de trein naar andere engelse steden. -
26 Juni 2011 - 15:33
Maarten:
Hoi Auke, hier een berichtje van mij. Na in Oostende aangekomen te zijn zijn we nog een dagje overgebleven. We dachten we haken aan bij de vereniging, die zouden daar namelijk ook naar toe komen. Maar ze hebben het uiteindelijk ook niet gehaald vanwege het slechte weer, ze zijn bij Zeebrugge binnen gelopen. Vrijdag zijn wij naar Terneuzen gevaren, tochtje voor de wind en halve wind. Zaterdag zijn we via Hansweert naar Goes gegaan. Vandaag weer terug. We vonden het erg leuk dat je bij ons aan boord was. Heb al uit de berichtjes opgemaakt dat je goed bent aangekomen en dat het leuk was bij Mischa en dat Brighton ook erg leuk is. Groetjes en veel plezier en geniet er maar lekker van, maarten -
26 Juni 2011 - 22:00
Jan Van Laar:
Ik volg je reis. Prima foto's ! Veel plezier in Londen en de andere engelse plaatsen waar je heen gaat. -
27 Juni 2011 - 19:08
Frederiek:
ha Auke, Waarschijnlijk zit je nu weer ergens in Londen.
Mooi foto's van de pier in Brigthon. Ik dacht dat de houten pier was afgebrand. Hebben ze hem weer hersteld? En is de houten pier toegankelijk voor voetgangers?
Het sfeertje in Brigton lijkt me leuk zo te lezen. Is het weer daar zachter (beetje subtropisch) dan in Vlissingen?
Ik begrijp dat je zoveel mogelijk aan het (hoe noem je dat) "bank-surfen" ..... ???
Avontuurlijk hoor.En natuurlijk wens ik je een fijne reis.
Ik ga je volgen.
Groetjes vanuit een warm groningen