Melt festival - Reisverslag uit Dessau, Duitsland van Auke Laar - WaarBenJij.nu Melt festival - Reisverslag uit Dessau, Duitsland van Auke Laar - WaarBenJij.nu

Melt festival

Door: aukeineuropa

Blijf op de hoogte en volg Auke

19 Juli 2011 | Duitsland, Dessau

Afgelopen weekend ben ik naar het Melt festival in Oost Duistland gegaan. Donderdagavond vertrok ik met de bus vanuit Rotterdam, rond 8 uur ochtends op vrijdag kwamen we aan bij het festival terrein. Ik was met een groep mensen uit Rotterdam en enkele uit de omgeving van Middelburg, bijna iedereen ging met de bus maar een groepje van 4 mensen van ons was met de auto dus die weren al een avond eerder gekomen. Het festival is niet heel groot, Lowlands bijvoorbeeld is 3x zo groot. De bezoekers van het festival kwamen vooral uit Nederland, Duitsland en Engeland, ik sprak ook nog een journaliste voor een muziektijdschrift in Letland, zij en haar vriend waren de enige uit Letland vertelde ze. Het festival ziet er fantastisch uit! Het is een oude afgraving, de kranen die buiten gebruik zijn staan er nog en worden gebruikt als decor voor licht en lasereffecten. De sfeer van het festival was erg goed, iedereen was erg vriendelijk, ik ben nog enkele bekende tegen gekomen uit Nederland maar niet zo heel veel. Ik heb van een mesje uit Magdeburg nog d’r facebook gekregen omdat ik slaapplaatsen zoek in Duitsland en bij haar is dat misschien wel mogelijk, ze heeft me zojuist geaccepteerd zie ik. Achteraf had ik meer mensen hun facebook moeten vragen eigenlijk.
Het festival was gewoon super leuk, leuke optredens gezien, eerste twee dagen mooi weer, laatste dag regende het erg veel, dat was het enige minpuntje eigenlijk.
Binnenkort misschien nog even een verslagje van de Gentse feesten, en dan vervolg ik volgende week weer mijn reis door de rest van europa!

• 19 Juli 2011 - 14:44

Frederiek:

hoi Auke
    Ik ga op reis en zal je site niet zo veel meer volgen. Ik wens je een fijne reis door Europa en leuke bezoeken aan de festivals of andere (straat )optredens.
    groet Frederiek

• 19 Juli 2011 - 17:26

Maarten:

Hoi leuk om te lezen, je had het eingelijk al onder het eten vertelt.
    gr. Maarten

Rzeszow

16 Augustus 2011

Praag
Auke

Hoi iedereen Omdat ik binnenkort (deze Zomer) ga rondreizen door europa, en om jullie op de hoogte houden wat ik waar aan het doen ben heb ik deze site aangemaakt. Het idee is om in twee keer te gaan, eerst Engeland, Spanje, Frankrijk terug naar Nederland. En na een scouting kamp en een festival Oost europa te gaan bezoeken. Ik zal wekelijks iets proberen toe te voegen op jullie op de hoogte te houden.

Actief sinds 20 Juni 2011
Totaal aantal bezoekers 20974