Barcelona!
Door: aukeineuropa
Blijf op de hoogte en volg Auke
03 Juli 2011 | Spanje, Barcelona
Een van die jongens die mee was zat ook op Coutsurfen, hij gaf aan dat het idd. vrij lastig is om aan slaapplaatsen te komen, gewoon 5 tegelijk proberen zij hij want vaak krijg je geen reacktie treug, in Barcelona is het vrijwel onmogenlijk om aan een slaapplaats te komen. tot het volgende verslag!
03 Juli 2011 - 12:40
Maarten:
Hoi Auke, klinkt goed. Moet ik nog suggesties voor couches in Orlean doen of zeg je ik neem wel een hostel. Groetjes M&M -
03 Juli 2011 - 14:59
Marijke:
Hi neef,
je maakt genoeg avonturen mee zo te lezen. Tof hoor!
Veel plezier nog, en blijven bloggen hè!
Groetjes vanuit Nederland, Marijke -
04 Juli 2011 - 10:26
Auke:
Ik zit nu op het Station van Barcelona en wacht op de trein naar Montpeller (FR), Helemaal naar Oreans vindt ik was ver op een dag, dus dat doe ik morgen. -
04 Juli 2011 - 20:19
Elfi:
Vervelend om te horen dat je couchsurfen niet is geslaagd daar, had graag wat meer voor je willen betekenen! Maar de rest klinkt muy bien, disfruta :) -
04 Juli 2011 - 20:37
Auke Van Laar :
Hey Elfi,
Grapig dat je ook mee kijkt op mijn waarbenjij.nu profiel. Dat het niet gelukt is met een slaapplaats via Coutshsurffen in Barcelona is totaal geen probleem, in het hostel heb ik erg leuke mensen ontoed dus heb een geweldig weekend gehad in Barcelona, nog bedankt voor het rondvragen voor slapplaatsen hier. Je hebt zoiezo je best gedaan voor me dus dat vindt ik al heel aardig!