Londen & Gent
Door: aukeineuropa
Blijf op de hoogte en volg Auke
01 Augustus 2011 | België, Gent
De dag er op naar Gent gereist, het OV zat weer flink tegen, het halve metronetwerk in Londen lag om de een of andre reden plat, weer lange wachttijden bij de boot, maar na 12 uur reizen was ik In Gent en kwam Edward van het couhtssurf adres me van het station halen, erg relexte gast. nog een paar pintjes met hem gedronken op zn kamer, t was wel gezzelig. in middels is hij aan het werk en ga ik straks dit studentenhuis verlaten om naar Keulen te reizen, ik ben trouwens nu weer z,on 60 kilometer van huis, eigenlijk dus heel dight bij. nou tot het volgende verslag dan maar.
01 Augustus 2011 - 07:27
Marion:
Hoi Auke, Je bent nu inderdaad weer heel dichtbij. Het openbaar vervoer is dus eigenlijk overal niet zo best begrijp ik. Lange reistijden. Maar wel aardig dat je van het station werd afgehaald. Het zou leuk zijn als die Icicle bij jullie zou kunnen draaien. Je doet zo te horen veel contacten op. Groetjes mam. -
01 Augustus 2011 - 11:46
Jan:
Hoi Auke, wat een energie al jouw reizen. Ik zou dat nooit kunnen. Je bent heel europees bezig, ben benieuwd of je nu Krakau toch aandoet. Ik lees het wel.