Aangekomen in Luxenburg - Reisverslag uit Luxemburg, Luxemburg van Auke Laar - WaarBenJij.nu Aangekomen in Luxenburg - Reisverslag uit Luxemburg, Luxemburg van Auke Laar - WaarBenJij.nu

Aangekomen in Luxenburg

Door: aukeineuropa

Blijf op de hoogte en volg Auke

25 Juli 2011 | Luxemburg, Luxemburg

Hoi, Ik ben vandaag van Middelburg naar aan Luxenburg-stad gereden met de trein. Op het station van Namen zach ik toevalig dat er vanuit daar een trein naar Bern rijdt, de toeslag bij interrail is maar 4,- euro dus dat is goed te doen. Ik ben dus nu in Luxenburg stad, de stad ziet er mooi uit en het jeugdhostel is best goed. ook erg groot, groter dan ik in Brighton of Barcelona gewend ben. Morgen ga ik waarschijnlijk weer naar Brighton, Woensdag is daar weer een leuk feest waar ik heen ga. Slaapplaats bij een jonge die ik daar eerder leerde kennen is niet gelukt omdat hij naar een festival gaat liet hij via facebook weten. tot het volgende verslag.

• 25 Juli 2011 - 20:29

Aurora:

Go Auke! Geniet er van! Ik lees met veel plezier mee op je waarbenjij.nu (omdat ik zo van reisverslagen hou!)
    Liefs, Aurora

• 25 Juli 2011 - 20:58

Ionne:

Heej Auke,

Weer leuk om te lezen wat je allemaal aan het doen bent.
    Ik moet wel lachen als je weer over een feestje schrijft. Jij bezoekt nogal wat feestjes en festivals, zeg! Mooie voorbereiding op je volgende opleiding ;)

Groetjes ionne

• 25 Juli 2011 - 21:12

Maarten:

Hoi Auke weer een leuk berichtje van je, en € 4,- toeslag naar Bern is niet veel. Maar ik wis niet dat je daar naar toe wilde. Hoor of lees het wel of je nog die kan op gaat. Groeten Maarten

• 26 Juli 2011 - 08:01

Auke:

Hey pap, nee Bern zelf weet ik niet, maar Zwitserland stont wel op mijn lijstje, dus nu kwam ik er achter dat er vanuit Namen best een goeie verbinding is, dus voor de treugweg is dat een goede optie.
    Groeten, Auke

• 26 Juli 2011 - 10:49

Marion:

Hoi Auke, leuk dat je al zo snel wat laat weten. Goede reis verder en tot het volgende berichtje

• 26 Juli 2011 - 15:08

Opa:

Hoi Auke,
    Je bent behoorlijk ondernemend en zo zie je nog eens wat van de wereld!
    Nog veel plezier en goede reis.
    Opa

Rzeszow

16 Augustus 2011

Praag
Auke

Hoi iedereen Omdat ik binnenkort (deze Zomer) ga rondreizen door europa, en om jullie op de hoogte houden wat ik waar aan het doen ben heb ik deze site aangemaakt. Het idee is om in twee keer te gaan, eerst Engeland, Spanje, Frankrijk terug naar Nederland. En na een scouting kamp en een festival Oost europa te gaan bezoeken. Ik zal wekelijks iets proberen toe te voegen op jullie op de hoogte te houden.

Actief sinds 20 Juni 2011
Totaal aantal bezoekers 20984