Mechelen & Middelburg - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Auke Laar - WaarBenJij.nu Mechelen & Middelburg - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Auke Laar - WaarBenJij.nu

Mechelen & Middelburg

Door: aukeineuropa

Blijf op de hoogte en volg Auke

08 Juli 2011 | Frankrijk, Parijs

Vanuit het station van lille (waar ik het laadste verslag typte) ging ik naar Oostende om de doucen bij de jachthaven daar, fijn dat ik weer schoon was. Ik ben vanuit daar naar Brussel gegaan en Leuven gegaan, en heb nog even een pizza gegeten in Leuven. Vanuitdaar naar Mechelen gegaan. Toen ik in Orleans was had ik op facebook gezet dat ik nog op zoek was naar een slaapplaats n Belgie, uiteindelijk kreeg ik een reachtie an Sam uit Mechelen (drum 'n bass dj die Cyriel en ik wel eens op ons Drum 'n bass feest in Middelburg hebben laten draaien) Was wel gezzelig we zijn nog een pintje gaan drinken in de stad met twee vriendeninen van hem die we daar tegen kwamen. De volgende dag hadden we nog even de foto's van het drum 'n bass feest in Middelburg bekeken. Daarna nam ik de trein naar Middelburg. Daar werd ik opgehaald door mijn vader, direckt na het eten ben ik met Cyriel naar een Theaterstuk gegaan over een iemand in de regtbank waarvan z'n land was afgenomen, soms vondt ik het wat lastig te volgen omdat het allemaal in het engels was, het publiek bestond ook voral uit buitenlandse studenten, ook nog een andere back-paker die in haar rondreis door europa Middelburg aan deed.

Nu zit ik weer gewoon thuis, ik nog mail wegwerken en tas in pakken voor kamp. En andere dingen. Na het kamp zal ik ook nog even een verlagje typen daarvan.

• 08 Juli 2011 - 14:28

Maarten:

Vanaf hier weet ik alles weer.
    gr. maarten

• 08 Juli 2011 - 17:43

Frederiek:

Mijn complimenten Auke voor de verslaglegging van je reis. Erg leuk om te lezen. Ben benieuwd naar het vervolg.
    Veel plezier op je kamp van de scouting.
    groet Frederiek

Rzeszow

16 Augustus 2011

Praag
Auke

Hoi iedereen Omdat ik binnenkort (deze Zomer) ga rondreizen door europa, en om jullie op de hoogte houden wat ik waar aan het doen ben heb ik deze site aangemaakt. Het idee is om in twee keer te gaan, eerst Engeland, Spanje, Frankrijk terug naar Nederland. En na een scouting kamp en een festival Oost europa te gaan bezoeken. Ik zal wekelijks iets proberen toe te voegen op jullie op de hoogte te houden.

Actief sinds 20 Juni 2011
Totaal aantal bezoekers 20974